La Volta a Catalunya confirma les seves dates per a l’edició 2025

14 de juny 2024 - 12:36 [GMT + 2]

La Volta Ciclista a Catalunya ja té dates per a la celebració de la seva 104a edició. La Unió Ciclista Internacional (UCI) ha confirmat aquest matí el calendari UCI WorldTour per a la pròxima temporada 2025, en el qual la prova catalana, la tercera prova per etapes més antiga d’aquest circuit de la màxima categoria mundial després del Tour de França i el Giro d’Itàlia, es disputarà entre el dilluns 24 i el diumenge 30 de març.

Un any més, els millors equips i ciclistes del món seran a Catalunya l’última setmana de març per disputar una prova plenament consolidada en el calendari UCI WorldTour, que aquest any 2024 va tenir un guanyador de luxe com és l’eslovè Tadej Pogačar (UAE Team Emirates), el líder destacat del rànquing mundial, en un veritable èxit esportiu i de públic.

Així doncs, la Volta a Catalunya tornarà a brillar dins el calendari UCI WorldTour, l’exclusiu grup de les curses ciclistes més importants del món, que el pròxim 2025 comptarà amb 36 curses disputades en tretze països diferents. La prova catalana tornarà a comptar amb set etapes variades repartides arreu del territori català de les quals se n’aniran confirmant més detalls en els pròxims mesos.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya