La Volta a Catalunya expressa el seu condol per la mort de Montse Candini, ex alcaldessa de Calella

20 de juliol 2024 - 13:39 [GMT + 2]

La Volta Ciclista a Catalunya vol expressar el seu més sentit condol per la mort de Montserrat Candini, ex alcaldessa de Calella, als 66 anys, després d’una llarga malaltia.

De 2012 a 2021 durant 9 edicions Calella va ser l’escenari de la Gran Sortida de la Volta a Catalunya de forma ininterrompuda, i l’entitat va establir uns vincles amb l’alcaldessa que van anar més enllà de les relacions professionals.

El president de la Volta a Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, ha volgut traslladar en nom de  l’entitat i de tots els socis i sòcies el seu condol a familiars i amics en uns moments tan durs.

“Amb Calella vam establir uns lligams durant molts anys que van fer créixer la Volta i van posicionar el municipi com un destí turístic esportiu de qualitat. En molt bona part va ser gràcies al tarannà i la visió de la Montse Candini, amb qui vam establir una relació personal molt afectuosa, a banda de mostrar-se sempre disposada a ajudar a la Volta. Lamentem molt la seva pèrdua”, ha manifestat Rubèn Peris.

Montse Candini, fa entrega del premi guanyador d'etapa a Thomas De Gendt,  l'any 2019. (Arxiu Volta)

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya