Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
02.09.2018
Èxit en les curses de la Festa Major de Sants que organitza la Volta Ciclista Catalunya A.E

Aquest diumenge 2 de setembre s’han celebrat al carrer de Sants, entre Moianès i Olzinelles amb la meta al carrer Riego, les tradicionals curses de la Festa Major de Sants que organitza la Volta Ciclista a Catalunya A.E.

En una matinal de ciclisme popular, amb bona afluència de públic al Carrer de Sants i bon temps a mesura que ha avançat el dia, s’han disputat les següents tres curses:

En primer lloc, a les 10:30h,  s’ha disputat el 42è Trofeu Quirze Martí - Cadets (Copa Catalana), amb la participació de cadets, fèmines junior i cadet, amb una duració de 40 minuts i 3 voltes.

El guanyador absolut ha estat Miquel Sepúlveda (Quadis – Trek CC Sant Boi) per davant de Martí Hidalgo (Tot Net Terrassa) i d’Alejandro Rizzone (Quadis Trek CC Sant Boi)

En fèmines junior Alexandra Moreno (Tot Net Terrassa) s’ha imposat a Ariana Gilabert (Catema.cat) i Maria Banlles (Catema.cat).

En fèmines cadet Laia Burdoy (Catema.cat) ha superat a Carolina Miranda (Catema.cat) i a Judith Pradas (Frigorífics Costa Brava).

A les 11:20h s’ha celebrat el 72è Trofeu Enric Armengol - Juniors (Copa Catalana), amb la participació Juniors i Fèmines Elit i Sub23 amb una duració de 45 minuts i 3 voltes.

Juanjo Rosal, del Polartec Kometa ha estat el vencedor final, acompanyat d’Arnau Fonollosa (jufré Vic ETB) i de Luis Vivian (Quadis Trek CC Sant Boi).

La primera fèmina sub23 ha estat Mireia Benito (Catema.cat) i la 1a femina Elit ha estat Mariela Farabello (Frigorífics Costa Brava).

I finalment a les 12:20h s’ha disputat el 41è Trofeu Antonio Andrés Sancho - Elits (Copa Criterium), amb la participació de Elits, Sub 23 i Màster 30, amb una duració de 50 minuts i 5 voltes.

El francès Stephane Poulhies (Albi Velo Sport) ha estat el guanyador absolut per davant de Raúl Rota (Lizarte) i Daniel Cabello (Portet Instal·lacions Cor), amb un sprint on ha demostrat la seva superioritat.

En Sub-23 el vencedor ha estat Raúl Rota i en Master 30 Cornelis Theodoris.

Les famílies de Quirze Martí, Andrés Sancho i Enric Armengol, així com el conseller d’Esports i Cultura del Districte, Joan Sanromà, el president del Mercat de Sants Francesc Leiva i la presidenta de la UE Sants, Montserrat Dot, han tingut protagonisme en l’entrega de premis als vencedors.

Una jornada exitosa de ciclisme amb la que la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva ha volgut col·laborar amb la Festa Major de Sants.

Fotografia: Ferran Fort 

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.