Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
09.07.2018
La “Volta”, valorada molt satisfactòriament pels comissaris de la UCI

La Volta Ciclista a Catalunya ha estat avaluada de forma molt positiva pels comissaris de la Unió Ciclista Internacional que van assistir durant la setmana del 19 al 25 de març a la 98a edició de la ronda catalana.

Els comissaris han destacat la bona participació a la cursa i la combativitat dels millors equips i corredors del pilot durant les etapes de la “Volta” 2018. A més, els comissaris han valorat de forma “excel·lent” la seguretat i el treball efectuat per les forces de seguretat (Mossos d’Esquadra i senyalització).

L’informe de la UCI destaca també que l’elecció del recorregut i les poblacions són pertinents pel nivell demandat com a prova UCI World Tour, i assenyala la bona capacitat per tal d’anticipar-se als problemes i acceptar els comentaris dels comissaris.

De la mateixa manera, l’informe ressalta la bona qualitat de la producció televisiva, que permeten posar en valor el ciclisme i Catalunya. També destaca el nombrós públic de totes les generacions a la carretera i alerta de la necessitat de tenir plans alternatius en cas de risc de meteorologia extrema, com ja es van aplicar en la passada edició.

Finalment, l’informe de la UCI apunta que els allotjaments del equips compleixen amb els estàndards que marca la normativa World Tour i posa en valor l’aportació dels voluntaris en l’organització.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.