Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
08.02.2011
Espectacular cloenda de la “Volta” Ciclista a Catalunya del Centenari a Barcelona

La ciutat de Barcelona ha format part sempre del recorregut d’aquests cent anys de “Volta” ; en aquesta edició del Centenari acollirà el final de la cursa el diumenge 27 de març de 2011 gràcies a la col·laboració de l’ Ajuntament de Barcelona. Ho farà amb un espectacular circuit urbà a partir de les 12 del migdia que posarà punt i final a aquesta fita històrica de l’ Esport Català.

 

Després d’un recorregut pel mític Circuit de Montjuic amb la pujada a la Font del Gat, espai històricament lligat a la història de la “Volta”, es faran 4 voltes a un circuit  que passarà pel davant de llocs tan emblemàtics de la ciutat com el Portal de la Pau, el Monument a Colom, el Parc de la Ciutadella, l’ Arc de Triomf, l’ Estació de França o el Moll de la Fusta.

 

La línia de meta estarà situada al Pla de Palau que sens dubte serà un escenari brillant per concloure aquesta edició del Centenari de la “Volta” Ciclista a Catalunya.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.