Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
08.02.2011
Espectacular cloenda de la “Volta” Ciclista a Catalunya del Centenari a Barcelona

La ciutat de Barcelona ha format part sempre del recorregut d’aquests cent anys de “Volta”; en aquesta edició del centenari, acollirà el final de la cursa el diumenge 27 de març de 2011, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. Ho farà amb un espectacular circuit urbà, a partir de les dotze del migdia, que posarà punt final a aquesta fita històrica de l’esport català.

 

Després d’un recorregut pel mític circuit de Montjuïc amb la pujada a la Font del Gat, espai històricament lligat a la “Volta”, es faran quatre voltes a un circuit que passarà per llocs tan emblemàtics de la ciutat com el Portal de la Pau, el monument a Colom, el parc de la Ciutadella, l’Arc de Triomf, l’Estació de França o el Moll de la Fusta.

 

La línia de meta se situarà al Pla de Palau, que sens dubte serà un escenari brillant per a concloure aquesta edició del centenari de la Volta Ciclista a Catalunya.

 

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.