Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
16.03.2018
Èxit de participació a la "reVolta"

La prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà el 25 de març al circuit de Montjuïc a Barcelona, supera totes les expectatives de participació i ja ha arribat a la xifra de més de 100 ciclistes inscrites. La "reVolta" viurà la seva primera edició en un ambient festiu en el darrer dia de competició de la Volta Ciclista a Catalunya.

Amb participació d'equips i ciclistes principalment catalans, però també de la resta de l'Estat i de l'estranger, la "reVolta" donarà els seus primers passos amb una gran participació, i ho farà amb el suport del públic que es desplaçarà a veure no només la prova femenina, sinó també per la "Volta".

El circuit urbà de Montjuïc, amb una distància superior als 3km, serà l'escenari d'aquesta primera prova femenina que tanta expectació ha generat. L'organització de la prova, que es regeix pel reglament de la Federació Catalana de Ciclisme, ha decidir incrementar els premis per les guanyadores fins els 375€.

A més, el dia abans, el C.C Baix Ter organitza a Torroella de Montgrí el Gran Premi de Fèmines Jodofi Supermercats, i per tant es viurà un cap de setmana de gran activitat pel ciclisme femení.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.