Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
28.03.2010
Juan José Haedo (Saxo Bank) guanya a l'esprint la setena etapa. Joaquim Rodríguez (Katusha) es proclama guanyador de la "Volta"
Ha finalitzat la “Volta Ciclista a Catalunya en la seva 90a edició, amb la victòria d'etapa de l'argentí Juan José Haedo (Saxo-Bank). La general final se l'ha adjudicat Joaquim Rodríguez “[Purito]”, després de 27 anys sense triomf a la “Volta” d'un corredor català.

En definitiva una jornada on tots els aficionats han vibrat en el Circuit de Catalunya, amb els ciclistes professionals.

 

La valoració de Joaquim Rodríguez (Team Katusha): "És un honor haver guanyat les tres proves professionals catalanes del calendari internacional"

El ciclista de Parets del Vallès ha declarat a la premsa que " és un honor haver guanyat les tres proves professionals catalanes que estaven dins del calendari internacional". Pel que fa al canvi d'equip, diu que li ha resultat beneficiós en haver-li comportat tant responsabilitat com llibertat. Sobre la “Volta”, Rodríguez manifestava que l'etapa de Cabacés va ser la més complicada per a ell. En les pujades no va tenir problema però a les baixades va trobar la complicació del duel amb Xavier Tondo. "És lògic, tots dos volíem guanyar la “Volta”. El guanyador de l'etapa, Juan José Haedo (Saxo Bank) ha explicat que tot ha sortit com ell esperava ja que el seu propi germà havia estat el seu llançador i fins ara no havia aconseguit cap victòria, estant junts en el mateix equip. "Ha estat un esprint molt ràpid però que finalment hem pogut rematar".

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.