Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
20.02.2018
La "reVolta", el nom guanyador per a la prova femenina de la "Volta"

El concurs per escollir el nom de la prova femenina de la "Volta" ha estat tot un èxit, amb més de 800 vots entre els usuaris de la xarxa twitter en l'enquesta publicada pel perfil oficial @voltacatalunya. Finalment, i per un resultat ajustat, el nom la "reVolta" ha estat el guanyador.

L'usuari @markuscanus (Marc Cano) va ser qui va proposar el nom de la "reVolta", i s'emporta el premi de poder seguir una etapa de la cursa i un maillot firmat pels guanyadors. Amb un 45% dels vots s'ha imposat a "Dona la Volta" (42%), FemVolta (11%) i El Tomb (2%).

El nom de la "reVolta" es pot interpretar de diverses maneres. En primer lloc, a la novetat d'organitzar una prova femenina emmarcada dins de la "Volta", en la darrera etapa que es disputa a Barcelona, al circuit de Montjuïc, el 25 de març. Un nou concepte que suposa tota una revolta per la prova. Per altra banda, també és la "reVolta" de l'esport femení, que cada cop està adquirint una rellevància més important, de forma molt merescuda i que demana alçar la veu.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.