Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
25.01.2018
Valverde, Quintana i Soler, les armes del Movistar a la "Volta"
  • El Movistar Team ha confirmat a l'organització de la Volta Ciclista a Catalunya la participació dels dos últims guanyadors de la ronda catalana. El murcià Alejandro Valverde, el dominador total de la passada edició, i el colombià Nairo Quintana, vencedor el 2016, tornaran a lluitar pel maillot de líder de la "Volta". El català Marc Soler, tercer en la darrera edició de la cursa, també estarà present a la 98ena edició de la "Volta".

El Movistar Team s'ha imposat en les dues últimes edicions de la cursa amb Valverde i Quintana. L'any passat, Valverde va ser el protagonista absolut de la "Volta" en aconseguir la classificació general i tres victòries d'etapa (La Molina, Lo Port i Barcelona), demostrant una autoritat insuperable. El murcià ja havia guanyat l'edició de 2009 de la "Volta".

Per la seva banda, Quintana torna a la "Volta" després de ser primer el 2016 per davant d'Alberto Contador i de Dan Martin. El ciclista colombià s'enfronta a la temporada 2018 amb l'objectiu de centrar-se en el Tour de França.

El català Marc Soler, tercer en la passada edició de la "Volta" per darrere de Valverde i d'Alberto Contador i una de les joves promeses del ciclisme mundial, també prendrà part d'una nova edició de la ronda catalana. Soler i el ciclista de Terrassa Antonio Pedrero, seran els dos representants catalans de l'equip telefònic per a la present edició de la cursa.

D'aquesta manera, el Movistar Team serà un dels grans equips a vèncer en l'edició 98 de la Volta Ciclista a Catalunya, que començarà el proper 19 de març a Calella i finalitzarà a Barcelona el dia 25.

Les bones notícies no acaben aquí, ja que el Movistar Team ha confirmat a l'organització la presència de ciclistes del seu equip femení a la prova femenina que tindrà lloc el darrer dia a Montjuïc, el 25 de març. Una excel·lent notícia per a l'estrena de la prova femenina a Barcelona, que ha despertat molta expectació.
Quintana
Marc Soler

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.