Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
04.01.2018
La "Volta" anuncia els set equips convidats per a l'edició 2018

La "Volta" Ciclista a Catalunya ha fet oficial els set equips de categoria Continental Professional que participaran com a convidats a la 98ena edició de la cursa, que tindrà lloc del 19 al 25 de març de 2018.

Com a prova UCI World Tour, la "Volta" té garantida la presència dels 18 equips de la UCI World Tour, la màxima categoria del ciclisme mundial, però també ofereix set invitacions a equips Continental Professional, la segona màxima divisió.

Durant els darrers mesos, l'organització de la prova ha rebut fins a 16 peticions de participació d'equips Continental Professional, fet que demostra el gran interès que genera la "Volta", dels quals se n'ha escollit set convidats.

Els equips convidats per a la Volta 2018 són els següents:

- Team Caja Rural - Seguros RGA
- Burgos - BH
- Euskadi Basque Country - Murias Taldea
- Cofidis Pro Cycling Team
- Team Fortuneo - Samsic
- Manzana Postobón Team
- Israel Cycling Academy

Amb aquests equips convidats, juntament amb els 18 UCI Wolrd Tour, la Volta Ciclista a Catalunya reforça el seu caràcter internacional i s'assegura gaudir dels millors corredors del pilot internacional durant la seva 98ena edició.

La cursa s'adapta aquest 2018 a la nova normativa UCI i els equips estaran formats per 7 corredors, fins a un total de 175 ciclistes dividits en 25 equips. Tots ells tenen una cita amb la "Volta" a partir del dia 19 de març a Calella.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.