Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
29.12.2017
La "Volta", definida per a la seva 98ena edició
  • La Volta Ciclista a Catalunya 2018 ja està totalment dissenyada per a una nova edició

La 98ena edició de la Volta Ciclista a Catalunya ja té totes les etapes dissenyades. Amb inici a Calella i final a Barcelona, la prova viurà del 19 al 25 de març una nova edició que recorrerà el territori català per les quatre províncies, amb set etapes en línia i retrobaments i estrenes en les ciutats d'arribada i sortida. Els millors ciclistes i equips del món tenen una cita obligada amb la "Volta" 2018, una de les proves UCI World Tour més importants del calendari internacional.

La "Volta" 2018 sortirà com en els darrers anys amb una etapa amb inici i final a la localitat de Calella, per setena vegada consecutiva. El municipi del Maresme viu un idil·li amb la ronda catalana i s'ha convertit en un clàssic de l'inici de la cursa.

La segona etapa de la "Volta" 2018 unirà dues ciutats que darrerament també han estat molt vinculades a la cursa, Mataró i Valls. La capital del Maresme fa cinc anys consecutius que té protagonisme a la "Volta", mentre que Valls en fa sis de forma consecutiva.

Sant Cugat retorna a la "Volta" després de 8 anys d'absència, i ho farà amb la sortida de la tercera etapa, que tindrà com a final l'estació d'equí de Vallter 2000, el primer final en alt de la present edició.

L'endemà, els ciclistes tornaran a tenir una etapa dura i de muntanya. De Llanars a La Molina, la classificació general pot començar a aclarir-se en aquesta quarta etapa. Les dues estacions d'esquí dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Vallter 2000 i la Molina, tornaran a tenir un paper decisiu a la "Volta".

La cinquena etapa recorrerà els Pirineus i unirà la població de Llívia amb Vielha, a la Val d'Aran, que des de 1993 no era visitada per la "Volta". L'endemà, Vielha serà la sortida de la sisena etapa, que finalitzarà a Torrefarrera, localitat que s'estrena com a final d'etapa de la cursa.

Finalment, la 98ena edició de la Volta Ciclista a Catalunya conclourà amb l'etapa clàssica de Barcelona, pel circuit de Montjuïc, que donarà la glòria a un nou vencedor de la centenària cursa ciclista catalana.

Tots els detalls de les etapes (quilometratges, desnivells, ports...), així com els equips convidats al marge dels 18 UCI World Tour i corredors participants es desvetllaran a mesura que s'acostin les dates de la "Volta".

RECORREGUT 98ena EDICIÓ "VOLTA":

ETAPA 1: CALELLA - CALELLA 19/03/2018

ETAPA 2: MATARÓ - VALLS 20/03/2018

ETAPA 3: SANT CUGAT DEL VALLÈS - VALLTER 2000 (Vall de Camprodon) 21/03/2018

ETAPA 4: LLANARS - LA MOLINA (Alp) 22/03/2018

ETAPA 5: LLÍVIA - VIELHA VAL D'ARAN 23/03/2018

ETAPA 6: VIELHA VAL D'ARAN - TORREFARRERA 24/03/2018

ETAPA 7: BARCELONA - BARCELONA 25/03/2018


Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.