Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
22.12.2017
Torrefarrera s’estrena a la “Volta” amb l’arribada d’una etapa
  • El municipi lleidatà veurà per primera vegada l’arribada dels ciclistes de la ronda catalana

Per primera vegada a la seva història, la Volta Ciclista a Catalunya finalitzarà una de les seves etapes al municipi lleidatà de Torrefarrera, gràcies a l’acord entre l’ajuntament torrefarrerí, la Diputació de Lleida i el comitè organitzador de la “Volta” Ciclista a Catalunya.

La 98ena edició de la cursa, que reunirà els millors equips i ciclistes del món, tindrà lloc del 19 al 25 de març de 2018.

Torrefarrera gaudirà del millor ciclisme mundial en la propera edició de la “Volta” Ciclista a Catalunya, ja que serà l’escenari de l’arribada de la penúltima etapa de la 98ena edició de la ronda catalana.

La meta de la sisena etapa s’ubicarà en el Parc Empresarial d’aquest municipi del Segrià, que d’aquesta manera s’estrena com a final d’etapa a la “Volta” Ciclista a Catalunya. L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha manifestat que “gràcies a la projecció pública de la “Volta”, el nostre municipi, i en especial el Parc Empresarial, tindran una gran oportunitat per donar-se a conèixer”.

També ha destacat que “l’esdeveniment ciclista serà molt ben acollit per tots els veïns i veïnes ja que a Torrefarrera gaudim d’un teixit d’entitats esportives molt dinàmic que s’implica i gaudeix de tots els esdeveniments esportius que s’organitzen a la localitat”.

Per la seva banda, Rubèn Peris, director general de la “Volta” Ciclista a Catalunya, s’ha felicitat per l’arribada d’un nou municipi a la centenària història de la cursa. “Sempre és una satisfacció que nous municipis descobreixin el millor ciclisme de la mà de la “Volta”, i volem agrair l’aposta de Torrefarrera i de la Diputació de Lleida pel ciclisme d’elit”.

La 98ena edició de la “Volta” Ciclista a Catalunya se celebrarà del 19 al 25 de març de 2018, amb sortida a Calella i arribada a Barcelona. Any rere any, la “Volta”, que forma part del calendari UCI WorldTour congrega, els millors ciclistes i equips del món.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.