Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
20.12.2017
Sant Cugat, sortida de la tercera etapa de la "Volta"
  • La ciutat reunirà els millors ciclistes del món l'any que serà Ciutat Europea de l'Esport
  • L'etapa amb inici a Sant Cugat i final a Vallter 2000 serà una de les jornades decisives de la propera edició de la ronda ciclista catalana

La Volta Ciclista a Catalunya segueix perfilant la seva 98ena edició, i anuncia que Sant Cugat serà la sortida de la tercera etapa de la cursa, amb final a l'estació d'esquí de Vallter 2000.

La "Volta", que anualment reuneix els millors equips i ciclistes del món per les carreteres catalanes, no sortia de Sant Cugat des de l'any 2010, quan el Centre d'Alt Rendiment del municipi va ser inici d'etapa durant dos any consecutius (2009 i 2010).

El murcià Alejandro Valverde va sumar per primera vegada la "Volta" al seu palmarès l'any 2009 i el català Joaquim "Purito" Rodríguez va aconseguir la victòria a la classificació general final l'any 2010, les dues vegades en les que Sant Cugat ha estat protagonista a la ronda catalana.

Per a l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, "acollir una de les sortides de la "Volta" referma la voluntat esportiva de la ciutat coincidint amb el nomenament de Ciutat Europea de l'Esport 2018. Un esdeveniment com aquest ens situa en el mapa de ciutats esportives. Fomentar l'esport entre la ciutadania és un dels reptes que volem assolir aquest 2018 i que la "Volta" passi per la ciutat ens ajuda en el nostre objectiu."

Per la seva banda, Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya, ha afirmat que tornar a Sant Cugat és tot un privilegi, especialment en un any on l'esport serà el clar protagonista a la ciutat, i amb a la "Volta" tindrà una repercussió d'abast internacional.

Del 19 al 25 de març la "Volta" Ciclista a Catalunya celebrarà la seva 98ena edició, consolidada com una de les proves més atractives del calendari internacional, enquadrada dins de l'UCI World Tour.

Amb motiu de la designació com a Ciutat Europea de l'Esport, Sant Cugat té previst organitzar durant el 2018 més de 200 campionats i esdeveniments esportius, i un dels més destacats serà acollir la sortida d'una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.