Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
22.11.2017
Les estacions de Vallter 2000 i La Molina acolliran dues arribades en alt de la "Volta”
  • Una etapa acabarà a Vallter 2000, estació situada dins del municipi de Setcases de la Vall de Camprodon, i l'endemà els corredors sortiran des de la localitat de Llanars i arribaran a l'estació d'esquí de La Molina.
  • L'arribada a La Molina coincideix amb el 75è aniversari de l'estació de muntanya i la instal·lació del primer teleesquí de l'estat

    La 98a edició de la "Volta" Ciclista a Catalunya tindrà dues etapes amb arribada a les estacions de muntanya del Grup FGC.

    Això ha estat possible gràcies als acords assolits amb els Ajuntaments d'Alp, la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la direcció de la Volta Ciclista a Catalunya.

   La "Volta" ja ha visitat l'estació de Vallter 2000 en altres ocasions, la darrera l'any 2014, en l'etapa que va sortir de la localitat d'Alp i va finalitzar a Vallter 2000. En aquella ocasió el guanyador de l'etapa va ser Tejay van Garderen mentre que la "Volta" la va guanyar Joaquim Rodríguez.

    Pel que fa a La Molina, segueix sent enclavament insígnia en els darrers recorreguts de la "Volta". A més, aquesta edició coincideix amb els actes del 75è aniversari de l'estació. La Molina va ser la primera estació d'esquí de tot l'Estat espanyol i el seu compromís per a l'esport i la seva divulgació i popularització s'ha mantingut com a segell d'identitat propi.

     En concret l'etapa amb arribada a la Molina s'iniciarà a Llanars, poble situat a la Vall de Camprodon on també es troba l'estació de muntanya de Vallter 2000 i la meta s'ubicarà a la zona de Font Canaleta, indret on es va installar el primer teleesquí de l'estat espanyol. Amb l'acollida de les etapes de la "Volta", FGC revalida el seu compromís per contribuir a la dinamització econòmica de la zona, amb el benentès que el pas de la carrera per les estacions de Vallter 2000 i La Molina donaran ressò no només a les estacions sinó també al seu entorn. Cal entendre que activitats com aquesta ajuden a dinamitzar l'economia i promocionar el turisme de les comarques del Pirineu.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.