Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
22.03.2010
Paul Voss (Milram) guanya la contrarrellotge individual de Lloret

El corredor alemany Paul Voss del equip italià Milram ha guanyat la primera etapa de la “Volta” Ciclista a Catalunya, una contrarellotge individual, al voltant del passeig marítim de Lloret de Mar, de 3,6 kilòmetres. La jornada ha estat marcada por la pluja intermitent que ha provocat, que en algunes parts del recorregut, els ciclistes tinguessin que prendre certes precaucions per a evitar les caigudes. Paul Voss, a punt de cumplir 24 anys –ho farà el proper divendres- va assegurar “sentir-se molt sorprès” després d’haver aconseguit la seva primera victòria com a professional. Pel que fa a la resta de favorits, s’ha de destacar la segona i tercera plaça de Levi Leipheimer i Andreas Kloden respectivament, els dos del Radio Shack, companys de l’absent Lance Armstrong. El primer espanyol ha estat el murcià Luis León Sánchez, del Caisse d’Epargne, classificat l’onzè, mentre que el primer català ha estat Joaquim Rodríguez, del Team Katusha, tretzè. Demà es disputa la segona etapa entre Salt y Banyoles de 182,6 kilòmetres.

 

 La valoració de Paul Voss (Team Milram): "Estic molt sorprès"

- Com et sents desprès d'aquesta victòria?
Dissabte vaig disputar la clàssica Milà-San Remo i se'm va fer molt llarga: em sento molt sorprès d'haver guanyat avui.

- I ara, quin és el pla?
Actualment no tinc cap estratègia concreta. Esperarè dia a dia per veure les decissions que cal prendre.

El tall de cinta a Lloret de Mar, amb la Secretària de l'Esport, Sra. Anna Pruna, i l'alcalde de Lloret, Ilm. Sr. Xavier Crespo.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.