Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
20.03.2017
A.S.O firma un acord de col·laboració amb la "Volta" Ciclista a Catalunya

A.S.O. i la Volta Ciclista a Catalunya han acordat una aliança de 5 anys que inclou la producció d'imatges, la distribució dels drets de televisió i la gestió de patrocinadors. Nascuda el 1911, la Volta Ciclista a Catalunya és un dels pilars del ciclisme mundial: les victòries de Merckx, Anquetil, Ocaña, Thevenet, Indurain o ara Quintana, donen als guanyadors de la cursa un prestigi que atreu cada any als grans campions.

A.S.O. ha arribat a una aliança estratègica amb la Volta Ciclista a Catalunya, organitzada per Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva i recolzada pel govern de la Generalitat de Catalunya. Inscrita en el calendari World Tour, és la cursa per etapes més antigues del món després del Tour de França i el Giro d'Itàlia, ha estat al llarg de la seva història una prova vital per al ciclisme espanyol abans d'esdevenir una prova rellevant en l'elit internacional. Eddy Merckx, Jacques Anquetil, Felice Gimondi, Bernard Thevenet, Francesco Moser i Sean Kelly entre d'altres van afegir al segle XX els seus noms en el palmarès juntament amb Federico Bahamontes, Luis Ocaña o Miguel Indurain. Més recentment, el preuat mallot verd i blanc ha estat guanyat per Daniel Martin, Richie Porte i finalment Nairo Quintana, guanyador en 2016.

Uns dies abans de l'edició del 2017 (20-26 març), que comptarà amb la presència de Chris Froome, Alberto Contador i Alejandro Valverde, el president del club organitzador, Rubén Peris explica els reptes d'aquesta col·laboració: "nosaltres ens beneficiarem aquest any de l'experiència d'ASO per a la producció i distribució dels drets de televisió en particular, que ens permetran millorar la qualitat de la nostra distribució en els més alts estàndards d'imatge ". Per la seva banda, Yann Li Moenner confirma que per A.S.O. "És un orgull donar suport a una cursa ciclista amb un palmarès tan important. Aquesta aliança ens permet estar presents en la 100a edició de la Volta a Catalunya en 2020 i projectar cap al futur junts". L'opinió és compartida per Gerard Figueras, secretari general d'Esports de la Generalitat de Catalunya i gran valedor d'aquest acostament: "Naturalment estem vinculats a aquest esdeveniment històric que forma part del patrimoni esportiu català. L'aportació de A.S.O. ens obre perspectives apassionants, experiència en el camp de l'estratègia de negoci que complementa l'experiència dels equips d'organització ".

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.