Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
19.03.2017
Comença la Volta!
Tot és a punt per l'inici de la 97a edició de la "Volta" Ciclista a Catalunya.

Els 200 corredors, representant a 25 equips, ja són a Calella preparats per a una setmana de competició per terres catalanes. Podeu consultarla llista d'inscrits a: http://voltacatalunya.cat/ca/corredors/

La Volta s'iniciarà amb una etapa amb sortida i arribada a Calella, de 178,9 quilòmetres i sis ports de muntanya, destacant els de primera categoria del Muntanyà i Coll Formic.

La segona etapa serà una de les novetats de l'edició d'enguany, amb una contrarrellotge per equips de 41,3 quilòmetres amb inici i final a Banyoles, en el qual es recorrerà bona part de la comarca del Pla de l'Estany.

La tercera etapa serà una de les dues amb final en alt, amb la doble ascensió a la Molina, després d'haver passat per l'alt de Toses.

La quarta etapa, amb final a Igualada, presenta un port a 13 quilòmetres de l'arribada, el Turó del Puig, curt però dur, que pot ser decisiu en la resolució de l'etapa.

La cinquena etapa acabarà a Lo Port, l'unic port de muntanya de categoria especial d'aquesta edició, una pujada de 8,4 quilòmetres i un pendent mig del 9%.

La sisena etapa, entre Tortosa i Reus, tindrà l'últim port de muntanya de primera categoria d'aquesta edició, l'alt de la Musara, a 35 quilòmetres de l'arribada.

La Volta finalitzarà amb el ja tradicional circuit a Montjuïc, i les vuit voltes que acabaran de decidir el guanyador d'aquesta edició.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.