Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
10.03.2017
Carrefour patrocinarà la Volta 2017
  • Es converteix per primer any en patrocinador oficial de la cursa.
  • La cursa es disputarà entre el 20 i el 26 de març.

 

9 de març de 2017. Carrefour patrocinarà per primer any la Volta Catalunya una edició de la Volta que començarà el proper 20 de març a la localitat barcelonina de Calella i finalitzarà el 26 de març a la ciutat comtal.

Jesús Inarejos, Director Regional de Carrefour a Catalunya, ha ratificat el suport de la companyia a aquesta 97a edició de la Volta que, gràcies al seu recorregut, permetrà apropar els valors de proximitat i aposta pel producte local de l'empresa de distribució.

Per Inarejos "Som un veí més present a la societat catalana, i ara amb la Volta un nou integrant d'aquest gran grup que durant una setmana recorre les millors localitats de la ruta. La Volta és un esdeveniment esportiu de referència a Catalunya i al món del ciclisme a la qual Carrefour donarà tot el seu impuls i suport ".

Per Rubèn Peris, director general de la cursa,  "Des de l'organització de la Volta a Catalunya estem orgullosos que una companyia internacional com Carrefour confiï en nosaltres, ja que porta molts anys apostant pel ciclisme, el que reflecteix el potencial de la nostra prova, amb gairebé cent anys d'història i formant part del patrimoni mundial de ciclisme. Amb tot això, volem consolidar a La Volta com una parada obligatòria en el calendari World Tour. "

La cursa comptarà amb una setmana d'implicació en la regió per les empreses, esportistes i agents socials que participen.

SOBRE CARREFOUR ESPANYA: Carrefour és una companyia multiformat, multimarca i omnicanal, que gestiona a Espanya 190 hipermercats, 115 supermercats Carrefour Market, 560 supermercats Carrefour Express, a més de comerç en línia.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.