Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
08.03.2017
Meroil col·labora amb la Volta
Meroil ha signat el conveni de collaboració amb la Volta Ciclista de Catalunya per tal de que aquesta disposi de la logística per tal d'abastir als vehicles de l'organització de la "Volta" i també de la seva difusió en els mitjans adients vinculats a ambdues institucions.

Així doncs la volta disposarà d'un nou patrocinador que reforçarà la imatge d'un esdeveniment prou arrelat a casa nostra com es la "Volta" amb una historia de cent anys i una projecció de futur molt important.

Dit això Meroil s'implica en un esdeveniment esportiu de primer nivell i que te una important repercussió mediàtica a nivell català, estatal i internacional que permetrà un millor coneixement d'aquesta societat petrolera i els seus interessos socials.

Meroil és un operador petrolífer d'àmbit nacional que va iniciar les seves activitats al 1993 i que disposa al Port de Barcelona de la major terminal existent a la costa espanyola i una de les majors a la mediterrània. Les seves installacions estan connectades amb la xarxa d'oleoductes per rebre o enviar productes des de o cap a qualsevol part del territori nacional. Compte a més amb una àmplia xarxa d'estacions de servei amb la imatge corporativa pròpia.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.