Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
22.02.2010
Al 2010, la "Volta" tornarà a arrencar a Lloret

Lloret de Mar, població de la Costa Brava gironina, tornarà a ser sortida d'una nova edició de la "Volta" Ciclista a Catalunya, la norantena, que es celebrarà al 2010 i que estrenarà noves dates. La cursa arrencarà, doncs, a Lloret de Mar el dilluns 22 de març i es disputarà fins al diumenge 28 de març. Com les edicions anteriors, la prova catalana començarà a rodar amb una etapa en la modalitat de contrarrellotge individual, que transcorrerà pels carrers de Lloret de Mar.

Aquesta serà la tercera vegada consecutiva que Lloret de Mar és escenari de la sortida de la "Volta" Ciclista a Catalunya, d'acord amb el que es va establir en el conveni signat en el seu moment, per a un període de quatre anys, per l'alcalde, Xavier Crespo, i pel president de la "Volta", Rubèn Peris.

El corredor noruec Thor Husvod vasser el guanyador de les dues etapes d'inici de la "Volta" disputades a Lloret de Mar (2008 i 2009).

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.