Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
28.12.2016
Reus final de la 6a etapa

De nou la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a Reus, fruit de l´acord entre el Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus i el Sr. Rubèn Peris, Director General de la Volta Ciclista a Catalunya. Reus serà el final de la sisena etapa de la propera 97 edició, el dissabte 25 de març del 2017.

L'acte de presentació ha tingut lloc avui a Reus amb la presencia del Regidor d'Esports, el Sr. Jordi Cervera i el Sr. Rubèn Peris.

Reus la capital del Baix Camp va acollir per primera vegada la "Volta" a la seva cinquena edició l´any 1923 , i ha forma part del seu itinerari en 28 ocasions amb arribades i sortides d´etapa fins l'any 1963. Amb aquesta arribada es trenca una llarga etapa de 54 anys per que es retrobin la "Volta" i Reus.

Al llarg de la seva historia Reus ha vist com guanyadors, noms que han fet historia en el ciclisme, com en Miquel Poblet, Mariano Cañardo, Bernardo Ruiz,  Jesús Loroño, Fermin Trueba, Julian Berrendero, Miquel Mucio entre d'altres; molts d´ells també van participar en les curses que es celebraven en el seu històric Velòdrom.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.