Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
21.11.2016
Lo Port (Tortosa) torna com final d'etapa de la 97 ª “Volta”

La propera edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que tindrà lloc del 20 al 26 del proper mes de març, i gracies a un acord amb l'Ajuntament de Tortosa i la Diputació de Tarragona, recupera aquest atractiu final d'etapa que domina tot el Delta de l´Ebre, a un port de més de 10 km de longitud amb desnivell mitjà del 9,7% i rampes del 15%; serà el divendres 24.

En la seu de l´Ajuntament de Tortosa ha tingut lloc la presentació. L´Alcalde de Tortosa Sr. Ferran Bel ha estat l'amfitrió de l´acte, en el que també han assistit l´ Il·lm. Sr. Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona; Sra. Cinta Espuny Representant Territorial de la Secretaria General de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya.

Lo Port (Tortosa) va esser final d'etapa els anys 1985 i 1991 amb victòries colombianes de Alirio Chizabas i Lucho Herrera.

Dissabte 25 Tortosa acollirà la sortida de la 6a etapa i s'afegeix novament després de 18 edicions a l'itinerari de la “Volta” per 33a ocasió.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.